لوبیا چیتی یک حبوبات مقرون به صرفه، مغذی و همه کاره است که معمولا در سوپ، خورش و غذاهای برنجی استفاده می شود.
آنها در غذاهای مکزیکی بسیار محبوب هستند.
از آنجایی که لوبیا چیتی منبع خوبی از پروتئین گیاهی، فیبر و آنتی اکسیدان است، افزودنی ارزشمند به رژیم غذایی جوراب شلواری شماست.
حقایق تغذیه ای لوبیا چیتی
اطلاعات تغذیه ای زیر توسط USDA برای یک فنجان (171 گرم) لوبیا چیتی پخته شده بدون نمک یا چربی اعطای نمایندگی اضافه شده ارائه شده است.
کالری: 245
چربی: 1 گرم
سدیم: 2 میلی گرم
کربوهیدرات: 45 گرم
فیبر: 15 گرم
شکر: 0.6 گرم
پروتئین: 15 گرم
فولات: 294 میکروگرم
فسفر: 251 میلی گرم
آهن: 3.6 میلی گرم
کربوهیدرات ها
لوبیا چیتی دوز سالمی از کربوهیدرات های پیچیده را فراهم می کند.
در یک وعده لوبیا چیتی نزدیک به 30 گرم نشاسته وجود دارد.
کربوهیدرات ها به شکل نشاسته انرژی سریع بدن مدل لباس مجلسی حریر شیشه ای را تامین می کنند.
لوبیا چیتی نیز منبع خوبی از فیبر (15 گرم در هر فنجان) است.
فیبر به تثبیت قند خون، افزایش سیری و بهبود سلامت گوارش کمک می کند.
لوبیا چیتی کمتر از 1 گرم قند طبیعی را فراهم می کند
لوبیا چیتی دارای شاخص گلیسمی (GI) حدود 39 است.
غذاهایی با GI 55 یا کمتر به عنوان غذاهایی با گلیسمی پایین در نظر گرفته می شوند.
بار گلیسمی 150 گرم (3/4 فنجان) زمان پخت لوبیا چیتی فقط 10 است.
بار گلیسمی، اندازه وعده غذا را هنگام تخمین اثر غذا بر قند خون در نظر می گیرد.
تصور می شود که بار گلیسمی کمتر از 10 تأثیر کمی بر پاسخ گلوکز خون دارد.
- منابع:
- تبلیغات: